Skip to main content

WordPress
För den lilla, stora och anpassade webbplatsen

Vi har arbetat med att ta fram små och stora webbplatser sedan 2008. Vi arbetar huvudsakligen med CMSet WordPress. En styrka med WordPress är dess flexibilitet, enkelhet och möjlighet till anpassning och utbyggnad.


Varför välja WordPress?

Senaste statistiken från W3Techs visar att WordPress slår samtliga kända CMS med rejäla siffror. Över 20% av Internets alla sajter, eller 60% av alla sajter skapade med kända CMS är byggda med WordPress som plattform. Dessa siffror (som ökar statdigt) talar ett tydligt språk, WordPress är utan tvivel det största och mest kända CMS-verktyget på Internet. WordPress populäritet är givetvis ingen slump utan ett resultat av ett CMS som genom ständig utveckling och öppen källkod förbättras på alla punkter.

Vad som från början lanserades som en bloggplattform har idag blivit ett komplett CMS med mycket goda anpassningsmöjligheter, för både den lilla och stora, enkla eller komplicerade webbplatsen. Tack vare den stora och breda kunskapen kring WordPress finns det ett mycket stort utbud med plugins, små tillämpningar och extra funktioner som ger webbplatsen utökad funktionalitet eller bättre stöd för särskilda krav från kunden.

Anpassning

WordPress är ett CMS med många möjligheter. Med vår erfarenhet och kompetens kring WordPress kan vi anpassa webbplatsen helt efter kundens önskemål. Eftersöks en enkel hemsida anpassar vi givetvis verktyget till att sköta endast de enkla sakerna.

Inga krångliga inställningar och alternativ som kan ställa till det för kunden som bara enkelt vill kunna uppdatera ett fåtal sidor med text och bild. Är önskemålet istället att ha full kontroll och många valmöjligheter anpassar vi givetvis verktyget därefter.

Integration

Vi har efter kunders önskemål gjort integrationer och kopplingar mot separata system. I dessa fall har kunden haft önskemål om att automatisera tidigare tidskrävande och krångliga arbetsflöden, exempelvis integration mot externa faktureringssystem, exempelvis Billogram. Vi har även utfört integration och automatisering av olika online-tävlingar där vi byggt ihop automatiserade flöden av skapande av tävlingsbidrag och röstning där ett stort fokus legat på spridning inom sociala medier såsom Facebook, Twitter, Instagram och Youtube.