Skip to main content

Projekt
Ett urval av dem som vi gjort.

Här nedanför hittar du ett antal utvalda projekt som vi varit delaktiga i. Vill du ser mer? Kontakta oss så visar vi fler.

Folks Interiör

Folks Interiör säljer möbler och design från 1900-talet. De hittar designklassiker och förmedlar dessa vidare till kunder i hela landet.

De behövde en säljkanal på Internet för att nå ut till en större målgrupp och marknad. Med en plattformsvalet WordPress kan de enkelt lägga fokus på produkterna och kategorisera dessa effektivt. Genom att optimera innehållet för hög synlighet hos Google lyckas de nå kunder i hela Sverige. Ett inbyggt flerspråkstöd ger dem möjligheter att expandera sin verksamhet internationellt där intresset för klassiska svenska möbler ökar.

Du kan se resultatet på folksinterior.se.

Tendensor

Tendensor arbetar som strategikonsulter med fokus på platsers attraktivitet, varumärke och innovationsförmåga.

Vi hjälpte Tendensor att ta fram en plattform på nätet där de kan rikta sig mot en internationell marknad och förmedla sin kunskap. Med en stabil grund på WordPress byggde vi en webbplats där de kan stärka sitt egna varumärke. Sidan byggdes med målet att kunna dela in texter och innehåll i olika sektioner med möjligheter att utforma dessa flexibelt.

Du hittar webbplatsen på tendensor.com.

Holly Design

Vi byggde en komplett e-handelslösning baserad på Wordpress med WooCommerce där Holly Design enkelt kan marknadsföra och sälja färdiga smycken, pärlor och alla dess tillbehör.

Portia

Portia arbetar med försäljning av klädaccessoarer. Vi utvecklade tillsammans med ADDI en digital produktkatalog med WordPress där återförsäljare kan logga in och lägga beställningar. Med stöd för flera språk och valutor har de idag ett system för att enkelt hantera och bevaka ordrar på en internationell marknad.

Södra Ölands Kulturarv

Vi fick uppgiften att med hjälp av interaktiva kartor presentera Södra Ölands miljöer. Med en internationell webbplats kan Mörbylånga kommun nå ut med information kring detta unika Världsarv och locka turister från hela världen.